detector.media
16.03.2011 12:17
Волочкова, Віктюк, Кушанашвілі - журі «Майdан’s» на «Інтері»

У проекті каналу «Інтер» «Майdан's» членами журі стануть режисер Роман Віктюк, балерина Анастасія Волочкова, журналіст і телеведучий Отар Кушанашвілі і хореограф Мігель. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Окрім журі учасників шоу оцінюватимуть телеглядачі.

 

Змагання проходитиме у три етапи: перший - парад (карнавал) команди з кожного міста на Хрещатику; другий - індивідуальні виступи кожної команди; третій - загальний номер двох команд (виступають одночасно, кожна на своїй частині майдану під одну музичну композицію).

 

Переможець визначатиметься за результатами голосування телеглядачів у прямому ефірі й оцінками журі, яке виставлятиме бали (за 10-бальною шкалою) командам за кожен етап. Максимальний бал від журі за кожен конкурс може скласти 40 балів. Телеглядачі підтримують улюблену команду телефонними дзвінками та смс-повідомленнями. Один відсоток глядацького голосування - 1 бал. Загальний бал містам за всі три конкурси - це сума балів журі за всі конкурси плюс відсотки (бали) від глядачів. У півфінал виходить команда, яка набрала найбільше балів. Якщо обидві команди отримали рівну кількість голосів, перемагає та, за яку проголосувало більше телеглядачів.

 

Команда-переможець відбіркового туру виходить у півфінал, а переможець півфіналу - у фінал. У фіналі зустрінуться три команди, одна з яких завоює звання «Танцювальної столиці України».

 

Нагадаємо, ведучими проекту будуть співаки Сергій Лазарєв та Тіна Кароль. У прямому ефірі будуть проходити телемости із містами-учасниками, які вестимуть сестри Анна й Аліна Завальські (гурт «Алібі»). Вироблє проект продакшн Star Media. Як писала ТК, «Майdан's» стартує у суботу, 19 березня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY