«Главред-медіа» спростовує чутки про ліквідацію холдингу

15 Березня 2011
5959
15 Березня 2011
14:13

«Главред-медіа» спростовує чутки про ліквідацію холдингу

5959
«Главред-медіа» спростовує чутки про ліквідацію холдингу

Президент «Главред-медіа» Олег Наливайко спростував поширену в інтернет-виданнях інформацію про припинення існування холдингу.

 

У коментарі ТК він заявив, що вчора, 14 березня, відбулося декілька нарад топ-менеджерів групи каналів «1+1» і «Главред-медіа», на яких обговорювалися питання максимізації рекламних продажів, спільної організації взаємного промо двох медіагруп.

 

«Прийнято рішення найближчим часом створити юридичну структуру, яка об'єднає відділу продажу реклами всіх структур "Главреда" і групи "1+1", що дозволить значно збільшити рекламні доходи медіаструктур. І до 1 травня 2011 року відпрацювати питання оптимізації системи управління "Главред-медіа" і групи "1+1"», - заявив Олег Наливайко.

 

Також він наголосив, що жодних кадрових і юридичних рішень на цих нарадах не приймалося.

 

«Тому прошу вважати чутки про ліквідацію "Главред-медіа" такими, які не відповідають дійсності», - зазначив президент холдингу.

 

Нагадаємо, вчора інтернет-видання «Медіаняня» повідомило про припинення існування холдингу «Главред-медіа» і перехід усіх медіаактивів Ігоря Коломойського в пряме підпорядкування Олександрові Ткаченку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5959
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Курукуку
4797 дн. тому
питання оптимізації системи управління "Главред-медіа" і групи "1+1" ===================== Ну клас просто! бггг. Люблю журналістику за обтічність-- не здох, а пішов на побачення з Богом.
Trond
4797 дн. тому
Ох как оперативно (гыыы) отреагировали... Можно было бы еще до завтра подождать... Или до послезавтра....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду