detector.media
15.03.2011 14:13
«Главред-медіа» спростовує чутки про ліквідацію холдингу
«Главред-медіа» спростовує чутки про ліквідацію холдингу

Президент «Главред-медіа» Олег Наливайко спростував поширену в інтернет-виданнях інформацію про припинення існування холдингу.

 

У коментарі ТК він заявив, що вчора, 14 березня, відбулося декілька нарад топ-менеджерів групи каналів «1+1» і «Главред-медіа», на яких обговорювалися питання максимізації рекламних продажів, спільної організації взаємного промо двох медіагруп.

 

«Прийнято рішення найближчим часом створити юридичну структуру, яка об'єднає відділу продажу реклами всіх структур "Главреда" і групи "1+1", що дозволить значно збільшити рекламні доходи медіаструктур. І до 1 травня 2011 року відпрацювати питання оптимізації системи управління "Главред-медіа" і групи "1+1"», - заявив Олег Наливайко.

 

Також він наголосив, що жодних кадрових і юридичних рішень на цих нарадах не приймалося.

 

«Тому прошу вважати чутки про ліквідацію "Главред-медіа" такими, які не відповідають дійсності», - зазначив президент холдингу.

 

Нагадаємо, вчора інтернет-видання «Медіаняня» повідомило про припинення існування холдингу «Главред-медіа» і перехід усіх медіаактивів Ігоря Коломойського в пряме підпорядкування Олександрові Ткаченку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY