Азаров виставив вимоги щодо гостей «Великої політики»

11 Березня 2011
19585
11 Березня 2011
21:02

Азаров виставив вимоги щодо гостей «Великої політики»

19585
Азаров виставив вимоги щодо гостей «Великої політики»

Прем'єр-міністр Микола Азаров виставив свої вимоги щодо гостей ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», у якому він бере участь 11 березня в блоці «Дуже важлива персона». Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив редактор програми Сакен Аймурзаєв.

 

За його словами, редакція запросила на ефір з Миколою Азаровим Валентина Наливайченка («Наша Україна»), Олександра Пасхавера (економіст), Сергія Пашинського (БЮТ), а також двох журналістів: Валерія Калниша («Коммерсантъ») та Марію Данилову (AP). Однак прем'єр-міністр захотів спілкуватися лише з журналістами.

 

Додатково він виставив вимогу запросити на ефір Дарію Класнолуцьку (Bloomberg) та Віталія Сича («Корреспондент»).

 

Як відомо, з минулого випуску «Великої політики» (4 березня) на ефір знову почали запрошувати журналістів у числі інших гостей (журналістів перестали запрошувати з 11 лютого). 4 березня з віп-гостем спілкувалися двоє політиків, двоє експертів і двоє журналістів.

 

ТК зв'язалася з Євгеном Кисельовим, щоб отримати коментар, однак він не зміг говорити, оскільки готується до ефіру.

 

З прес-секретарем прем'єр-міністра Віталієм Лук'яненком зв'язок наразі відсутній.

 

Нагадаємо, коли прем'єр-міністром була Юлія Тимошенко, вона також висловлювала свої вимоги щодо гостей «Великої політики». Тоді у коментарі ТК Євген Кисельов наголошував, що поважає право політика обговорювати з ним, кого запрошувати до студії, а кого - ні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19585
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду