Гостем «Великої політики» буде Азаров, «Шустер. Live» - Тігіпко

11 Березня 2011
13248
11 Березня 2011
16:09

Гостем «Великої політики» буде Азаров, «Шустер. Live» - Тігіпко

13248
Гостем «Великої політики» буде Азаров, «Шустер. Live» - Тігіпко

11 березня гостем політичного ток-шоу каналу «Інтер» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» стане прем\'єр-міністр України Микола Азаров. Про це йдеться на сайті програми.

 

В ефірі обговорюватимуть дві теми: «Рік Азарова: яку оцінку ставить уряду сам прем\'єр і як оцінюють його діяльність прості українці» і «Тарас Шевченко у великій політиці: чому саме навколо Кобзаря створено найбільше міфів і ким для України є Шевченко насправді».

 

Тим часом темами «Шустер. Live» Першого національного  будуть питання про те, чому дорожчає бензин і куди зникає хліб. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Гостями ефіру стануть Сергій Тігіпко, віце-прем\'єр-міністр України, міністр соцполітики; Костянтин Бородін, директор департаменту нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Мінпаливенерго; Юрій Кучабський, віце-президент концерну операторів нафтового ринку; Ігор Єфремов, акціонер компаній нафтового ринку; Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр»; Олексій Плотніков, народний депутат (Партія регіонів); Ірина Горіна, народний депутат (Партія регіонів); Володимир Олійник, народний депутат (Партія регіонів); Інна Богословська, народний депутат (Партія регіонів); Олександр Третьяков, народний депутат (НУ-НС); Ірена Кільчицька, заступник голови Київської міської держадміністрації (2008-2010); Сергій Гордієнко, народний депутат (КПУ); Ксенія Ляпіна, народний депутат ( НУ-НС, партія «За Україну!»);  Олександр Пасхавер, економічний експерт; Олег Зарубінський, народний депутат (Народна Партія); Павло Жебрівський, народний депутат ( НУ-НС); Людмила Супрун, лідер Народно-демократичної партії; Сергій Соболєв, народний депутат (БЮТ), прем\'єр-міністр опозиційного уряду; Петро Порошенко, голова ради Нацбанку України, міністр закордонних справ (2009-2010).

 

«Велика політика з Євгенієм Кисельовим» виходить о 22:33, «Шустер. Live» - о 19:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13248
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
4798 дн. тому
На Первом в 13:00 тоже будет отчитываться за год премьерства дедушка Азаров. Удачки ему, сил и терпения, храни его великомученица Варвара! http://demotivators.org.ua/d/demotivators.org.ua-213716-3.jpg
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду