detector.media
11.03.2011 21:02
Азаров виставив вимоги щодо гостей «Великої політики»

Прем'єр-міністр Микола Азаров виставив свої вимоги щодо гостей ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», у якому він бере участь 11 березня в блоці «Дуже важлива персона». Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив редактор програми Сакен Аймурзаєв.

 

За його словами, редакція запросила на ефір з Миколою Азаровим Валентина Наливайченка («Наша Україна»), Олександра Пасхавера (економіст), Сергія Пашинського (БЮТ), а також двох журналістів: Валерія Калниша («Коммерсантъ») та Марію Данилову (AP). Однак прем'єр-міністр захотів спілкуватися лише з журналістами.

 

Додатково він виставив вимогу запросити на ефір Дарію Класнолуцьку (Bloomberg) та Віталія Сича («Корреспондент»).

 

Як відомо, з минулого випуску «Великої політики» (4 березня) на ефір знову почали запрошувати журналістів у числі інших гостей (журналістів перестали запрошувати з 11 лютого). 4 березня з віп-гостем спілкувалися двоє політиків, двоє експертів і двоє журналістів.

 

ТК зв'язалася з Євгеном Кисельовим, щоб отримати коментар, однак він не зміг говорити, оскільки готується до ефіру.

 

З прес-секретарем прем'єр-міністра Віталієм Лук'яненком зв'язок наразі відсутній.

 

Нагадаємо, коли прем'єр-міністром була Юлія Тимошенко, вона також висловлювала свої вимоги щодо гостей «Великої політики». Тоді у коментарі ТК Євген Кисельов наголошував, що поважає право політика обговорювати з ним, кого запрошувати до студії, а кого - ні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY