Дмитро Крапивенко очолив редакцію Delfi.ua

30 Квітня 2010
18226
30 Квітня 2010
13:05

Дмитро Крапивенко очолив редакцію Delfi.ua

18226
Дмитро Крапивенко очолив редакцію Delfi.ua

Дмитро Крапивенко, який донедавна був головним редактором поталу Tochka.net, наприкінці квітня очолив редакцію проекту Delfi.ua. Про це він повідомив ТК особисто.

 

Delfi - це мережа новинних порталів в Україні та країнах Балтії (Латвії, Литві та Естонії). Належить естонській компанії Express Group.

 

Як зазначається у повідомленні Delfi.ua, наразі вже змінено дизайн головної сторінки, а в подальших планах нового головного редактора - реформування контенту. Проект стане більш інтерактивним: він залучатиме відвідувачів ставати співавторами. Більше уваги приділятиметься ексклюзивним матеріалам, аналітиці та коментарям експертів.

 

Нагадаємо, наприкінці березня холдинг Digital Ventures (Tochka.net), що належить СКМ Ріната Ахметова, розпрощався з головним редактором Дмитром Крапивенком.

 

До Digital Ventures пан Крапивенко очолював проекти Tsn.ua та Glavred.info.

 

Христина Малазонія для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18226
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Люда
5027 дн. тому
Судя по тому,как господин Кропивенко обращался к своим подчиненным, можно поздравить ни его с новой должностью, а тех, кто теперь может спокойно вздохнуть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду