Українці вважають найефективнішою телевізійну рекламу

9 Березня 2011
13614
9 Березня 2011
11:39

Українці вважають найефективнішою телевізійну рекламу

13614
На другій сходинці аутдор
Українці вважають найефективнішою телевізійну рекламу

Половина українців (50,2%) вважають найефективнішою телевізійну рекламу. На другій сходинці  зовнішня реклама (25,9%), на третій - реклама в інтернеті (13,3%).

 

Такі результати отримала дослідницька компанія iVOX, опитавши близько 1000 інтернет-користувачів. Дослідження проведене на замовлення медійного агентства Nirvana Media.

 

Також під час опитування з'ясувалося, що 50% українців вважають якість реклами на українському телебаченні такою, що не відповідає світовим стандартам. А 27% респондентів відповіли, що вітчизняна телереклама низької якості.

 

Таким чином, робить висновок замовник дослідження, українці згодні, що реклама - двигун прогресу, але стали більш вимогливі до її якості.

 

На думку директора Nirvana Media Тетяни Ковальчук, такі показники можна пояснити зростанням уваги телеглядачів до міжнародних каналів, а також популярністю онлайн-перегляду:  «На сегодняшний день потребитель имеет открытый доступ к международным телеканалам -  дома через кабельное ТВ или с помощью Интернета. Очевидно, что качество рекламы на таких каналах, как National Geographic's и CNN отличается от качества рекламы на национальном ТВ».

 

Питання: Яку рекламу ви вважаєте найефективнішою?

 

 

 

Опитування проведене у вересні 2010 року. Методологія дослідження - онлайн-інтерв'ю з використанням панелі iVOX. Вибірка - 1000 анкет. Структура вибірки відповідає складу інтернет-користувачів України за віком, статтю та регіону проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду