Шкляр відмовився від Шевченківської премії на знак протесту проти політики Табачника

4 Березня 2011
13122
4 Березня 2011
23:02

Шкляр відмовився від Шевченківської премії на знак протесту проти політики Табачника

13122
Шкляр відмовився від Шевченківської премії на знак протесту проти політики Табачника
Письменник Василь Шкляр відмовляється від Національної премії України імені Тараса Шевченка з літератури, поки при владі міністр Дмитро Табачник. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», він написав листа президентові Віктору Януковичу з проханням відкласти вручення нагороди.
 
 
4 березня Віктор Янукович підписав указ про присудження премії, і в ньому відсутня згадка про присудження в галузі літератури.

 

Нагадаємо, 10 лютого комітет Національної премії України імені Тараса Шевченка  присудив премію з літератури письменнику Василю Шкляру за роман «Залишенець, або Чорний ворон».

 

Вручати премію мають у день народження Тараса Шевченка - 9 березня.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13122
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
4800 дн. тому
Харцизяка! Вот только не надо желаемое, выдавать за действительное. Новый анекдот про украинцев, нелюбящих деньги. Смешно.
Харцизяка
4800 дн. тому
Андрію, українці, на відміну від деяких інших національностей, не ставлять гроші понад усе в цьому світі. Для них є речі й важливіші. Тут ідеться про принципи. Що поробиш, ментальність така...
АНДРІЙ місто ХАРЦИЗЬК
4800 дн. тому
Для боротьби зі табачником и табачникинезацией міністерства у справах науки, освіти, спорту, молоді і сім'ї УКРАЇНИ, письменнику Василю Шкляру треба не відмовлятись від Національний премії України імені Тараса Шевченко, а прийняти її та її грошовий еквівалент, після отримання премії, громоподібно заявити при президенти УКРАЇНИ, ЗМІ що табачника гнати зі державний влади УКРАЇНИ. Й поклястися витратить увесь грошовий еквівалент, на інформаційну-інтелектуальну боротьбу проти табачника и табачникинезацией міністерства у справах науки, освіти, спорту, молоді і сім'ї УКРАЇНИ, Це буде дієво й більш переконливо в тім що табачник реально розколює суспільний спокій в УКРАЇНИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду