Канали «1+1» дозволили роботам розміщувати в себе рекламу

2 Березня 2011
18043
2 Березня 2011
13:11

Канали «1+1» дозволили роботам розміщувати в себе рекламу

18043
Канали «1+1» дозволили роботам розміщувати в себе рекламу

Група «1+1» розробила для рекламодавців новий модуль в онлайновій системі бронювання Smart1. Як повідомляє прес-служба групи, модуль спрощує роботу з планування для клієнтів, а також дозволяє в автоматичному режимі стежити за ефективністю кампанії та коригувати її залежно від результатів.

 

Прес-служба зазначає, що в модулі впроваджено ноу-хау - так звані «роботи». Роботи вміють розміщувати потрібну кількість GRP в потрібному проміжку часу на потрібному каналі, відстежувати ефективність розподілу, коригувати їх у автоматичному режимі, максимізуючи обсяг кампанії. Вони контролюють виконання бажаних обсягів кампанії, додаючи або знімаючи виходи у міру надходження даних про фактичне розміщення.

 

Такого сервісу, за словами «1+1», на українському ринку більше ніхто не надає.

 

Сервіс розроблений командою розробки групи.

 

За словами керівника департаменту продажів «1+1» Дмитра Лисицького, новий софт істотно скорочує кількість рутинної роботи для медіа-баєрів. «Робота наших роботів припускає, що медіа-баєри не будуть займатися рутинною розстановкою виходів, а зможуть сфокусуватися на оптимізації кампаній, програма ж візьме всю рутину на себе. Алгоритм, побудований за принципами штучного інтелекту наступного покоління, дозволяє максимізувати обсяг розміщення кампаній - те, на що раніше у баєрів далеко не завжди вистачало часу. Упевнений, це сильно полегшить життя нашим рекламодавцям і підвищить ефективність розміщення на каналах групи», - коментує пан Лисицький.

 

Smart1 - програмне забезпечення для бронювання реклами, розроблене групою «1+1» для своїх клієнтів. Перевага Smart1 у тому, що система доступна з браузера будь-якого комп\'ютера і навіть смартфона.

 

Бронювати рекламу за допомогою роботів клієнти групи можуть вже зараз.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду