detector.media
02.03.2011 13:11
Канали «1+1» дозволили роботам розміщувати в себе рекламу

Група «1+1» розробила для рекламодавців новий модуль в онлайновій системі бронювання Smart1. Як повідомляє прес-служба групи, модуль спрощує роботу з планування для клієнтів, а також дозволяє в автоматичному режимі стежити за ефективністю кампанії та коригувати її залежно від результатів.

 

Прес-служба зазначає, що в модулі впроваджено ноу-хау - так звані «роботи». Роботи вміють розміщувати потрібну кількість GRP в потрібному проміжку часу на потрібному каналі, відстежувати ефективність розподілу, коригувати їх у автоматичному режимі, максимізуючи обсяг кампанії. Вони контролюють виконання бажаних обсягів кампанії, додаючи або знімаючи виходи у міру надходження даних про фактичне розміщення.

 

Такого сервісу, за словами «1+1», на українському ринку більше ніхто не надає.

 

Сервіс розроблений командою розробки групи.

 

За словами керівника департаменту продажів «1+1» Дмитра Лисицького, новий софт істотно скорочує кількість рутинної роботи для медіа-баєрів. «Робота наших роботів припускає, що медіа-баєри не будуть займатися рутинною розстановкою виходів, а зможуть сфокусуватися на оптимізації кампаній, програма ж візьме всю рутину на себе. Алгоритм, побудований за принципами штучного інтелекту наступного покоління, дозволяє максимізувати обсяг розміщення кампаній - те, на що раніше у баєрів далеко не завжди вистачало часу. Упевнений, це сильно полегшить життя нашим рекламодавцям і підвищить ефективність розміщення на каналах групи», - коментує пан Лисицький.

 

Smart1 - програмне забезпечення для бронювання реклами, розроблене групою «1+1» для своїх клієнтів. Перевага Smart1 у тому, що система доступна з браузера будь-якого комп\'ютера і навіть смартфона.

 

Бронювати рекламу за допомогою роботів клієнти групи можуть вже зараз.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY