До Княжицького прийдуть Соня Кошкіна, Олексій Шалайський, Андрій Курков

24 Лютого 2011
14793
24 Лютого 2011
17:23

До Княжицького прийдуть Соня Кошкіна, Олексій Шалайський, Андрій Курков

14793
До Княжицького прийдуть Соня Кошкіна, Олексій Шалайський, Андрій Курков

24 лютого гостями ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» на телеканалі ТВі стануть, зокрема, журналісти Соня Кошкіна, Олексій Шалайський і письменник Андрій Курков. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Представники Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман та Андрій Бондаренко обговорять із Миколою Княжицьким тему катувань пацієнтів психлікарень та ув'язнених в українських тюрмах.

 

Голова правозахисної організації «Дорожний контроль» Ростислав Шапошніков розповість про новий рух протидії свавіллю співробітників ДАІ МВС України.

 

Шеф-редактор Соня Кошкіна розкаже про проект «Стоп корупції» в рамках інтернет-видання «Лівий берег».

 

Також буде обговорено інтернет-проект «РосПил» російського блогера Олексія Навального, що об‘єднує юристів, які аналізують сайти держзакупівель і намагаються виявити махінації чиновників.

 

У продовження теми боротьби із корупцією в українських реаліях Микола Княжицький поспілкується з керівником антикорупційного сайту «Наші гроші» Олексієм Шалайським.

 

Також у програмі письменник Андрій Курков представить нову документальну книгу «Таємниці письменницьких шухляд», яка розповідає про приватне життя письменників за радянських часів.

 

Наприкінці ток-шоу буде представлено фільм Лідії Чайки про студентську революцію на граніті, події та перебіг якої Микола Княжицький обговорить з одним із головних її лідерів, народним депутатом України Олесем Донієм.

 

Нагадаємо, «Вечір з Миколою Княжицьким» виходить на ТВі щочетверга о 21:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду