detector.media
24.02.2011 17:23
До Княжицького прийдуть Соня Кошкіна, Олексій Шалайський, Андрій Курков

24 лютого гостями ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» на телеканалі ТВі стануть, зокрема, журналісти Соня Кошкіна, Олексій Шалайський і письменник Андрій Курков. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Представники Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман та Андрій Бондаренко обговорять із Миколою Княжицьким тему катувань пацієнтів психлікарень та ув'язнених в українських тюрмах.

 

Голова правозахисної організації «Дорожний контроль» Ростислав Шапошніков розповість про новий рух протидії свавіллю співробітників ДАІ МВС України.

 

Шеф-редактор Соня Кошкіна розкаже про проект «Стоп корупції» в рамках інтернет-видання «Лівий берег».

 

Також буде обговорено інтернет-проект «РосПил» російського блогера Олексія Навального, що об‘єднує юристів, які аналізують сайти держзакупівель і намагаються виявити махінації чиновників.

 

У продовження теми боротьби із корупцією в українських реаліях Микола Княжицький поспілкується з керівником антикорупційного сайту «Наші гроші» Олексієм Шалайським.

 

Також у програмі письменник Андрій Курков представить нову документальну книгу «Таємниці письменницьких шухляд», яка розповідає про приватне життя письменників за радянських часів.

 

Наприкінці ток-шоу буде представлено фільм Лідії Чайки про студентську революцію на граніті, події та перебіг якої Микола Княжицький обговорить з одним із головних її лідерів, народним депутатом України Олесем Донієм.

 

Нагадаємо, «Вечір з Миколою Княжицьким» виходить на ТВі щочетверга о 21:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY