ІТК стане ексклюзивним продавцем досліджень аудиторії каналів

17 Лютого 2011
5851
17 Лютого 2011
14:12

ІТК стане ексклюзивним продавцем досліджень аудиторії каналів

5851
ІТК стане ексклюзивним продавцем досліджень аудиторії каналів

З 2012 року Індустріальний телевізійний комітет стане ексклюзивним продавцем досліджень щодо вимірювання аудиторії телеканалів GfK Ukraine. Про це газеті «Коммерсантъ» повідомила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

 

За її словами, до цього часу, окрім ІТК, дослідження продавала і сама компанія GfK Ukraine, а отриманий прибуток вираховували з вартості дослідження ІТК.

 

При цьому Катерина Котенко наголошує, що тепер вартість дослідження може стати вищою для великих каналів і нижчої для регіональних мовників.

 

«Ситуація, коли індустріальна організація повністю володіє даними - розповсюджена у світовій практиці. Це суттєво не відзначиться на прибутках нашої компанії», - зазначила Ольга Росманова, директор департаменту медіадосліджень GfK Ukraine.

 

Нагадаємо, ІТК продовжив угоду з GfK Ukraine на дослідження телевізійної аудиторії до 31 грудня 2014 року. Раніше, у листопаді 2006 року, компанія GfK Ukraine перемогла в тендері на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 роках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5851
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду