У Тегерані відрізали інтернет та почали глушити сигнали супутникових телеканалів

15 Лютого 2011
24173
15 Лютого 2011
13:02

У Тегерані відрізали інтернет та почали глушити сигнали супутникових телеканалів

24173
У Тегерані відрізали інтернет та почали глушити сигнали супутникових телеканалів

Напередодні виступів опозиції в Тегерані, що розпочалися 14 лютого, іранська влада посилила заходи безпеки в столиці, заблокувавши доступ до інтернет-сайтів, і почала глушити супутникові канали новин. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

 

Демонстранти вийшли на вулиці після того, як лідера опозиції, екс-прем'єра Міра Гусейна Муссаві, поліція посадила під домашній арешт. Проводити мітинги влада заборонила, проте ще принаймні у трьох містах, окрім Тегерану, марші опозиції відбулися - Бі-бі-сі отримала звідти відео демонстрацій, зняте мобільними телефонами.



Як повідомляється, уся інформація, яка надходить з Тегерану, потребує додаткової перевірки, оскільки влада наклала обмеження на роботу засобів масової інформації, особливо це стосується іноземних ЗМІ. Іранське телебачення не подає жодної інформації про зіткнення протестантів в Тегерані. 

 

Напередодні уряд Єгипту теж відрізав у країні доступ до інтернету, намагаюсь не допустити поширення інформації про заворушення. Втім, це йому не вдалося - Google  та Twitter запровадили технологію пощення коротких повідомлень з Єгипту через телефонні дзвінки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24173
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4821 дн. тому
Сходил по ссылке на ВВС , проверил. Ни слова об интернете и глушении спутниковых каналов.Особенно потешило глушение спутниковых каналов - новость для технически безграмотных лохов . Как же , интересно , в Иране достигли таких успехов ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду