Нардеп з Компартії просить Азарова перевірити доцільність співпраці НТКУ та Савіка Шустера

11 Лютого 2011
17189
11 Лютого 2011
11:31

Нардеп з Компартії просить Азарова перевірити доцільність співпраці НТКУ та Савіка Шустера

17189
Нардеп з Компартії просить Азарова перевірити доцільність співпраці НТКУ та Савіка Шустера

Народний депутат (фракція Комуністичної партії) Євген Царьков просить прем'єр-міністра Миколу Азарова з'ясувати доцільність співпраці Першого національного та продакшну «Савік Шустер студія» щодо виходу на каналі суспільно-політичного шоу. Про це йдеться в депутатському запиті пана Царькова, пише «Українська правда».

 

У запиті депутат наголошує, що до нього надійшли звернення громадян з проханням «не допустити співпрацю державної структури й загальнонаціонального, єдиного, офіційного телеканалу з комерційним проектом, що веде не громадянин України Савелій Шустер».

 

«У зверненнях громадян йде наголос, що ці передачі побудовані на протистоянні та розпалюванні ворожнечі в країні по різним суспільно-політичним і національним питанням, - пише пан Царьков, - Національний телевізійний  канал має мету всебічно об'єднувати Україну по обох берегах Дніпра з будь-яких питань. Навпаки, творчий шлях Савелія Шустера вказує на інший напрямок громадянина Канади та Італії».

 

За його словами, студію Савіка Шустера неодноразово зі скандалом залишали політики, а в ефірі звучала «лайка, лився постійний бруд, неправда, зіштовхувались чолами не тільки українські політики (що неминуче веде до розколу України), але й цілі держави, зокрема Росія та Україна».

 

Також депутат просить прем'єра розглянути питання щодо того, чи має право генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф «лобіювати реалізацію проекту за державні кошти».

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа» Єгор Бенкендорф розповідав, що НТКУ не витрачає «ні копійки з державного бюджету» на «Шустер live». За досягнутими домовленостями, студія Савіка Шустера отримує спонсорські кошти.

 

Спонсором «Шустер live» став медичний портал Eurolab.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17189
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
роллинг
4793 дн. тому
человек с такой подписью очень характерен для района,где находится птичий рынок.Однажды моя знакомая проходила там практику,и изучала графологию.очень много можно сказать по почерку оказывается,гомпода мои дорогие.В данном варианте она начитала 9 овальных кргов вокруг точки,что соответствует эллипсам вращения 9 планет солнечной системы вокруг солнца.Если принять во внимание,что задачей коммунистов было создание коммунистического общества повсеместно на Земле,то сейчас мы наблдаем ярковыраженную картину увеличения их запросов-построение коммунизма не только на земле но и повсеметно во всей солнечной системе.Это означает лишь одно:пора всем запасаться кумачем и красным батистом,потому что светлый час не за горами,и когда он пробьет,нужно вовремя одеть красную касоворотку и буденовку и прокричатьчто то типа"Учение Маркса всесильно,потому что оно верно" или "Коммунизм неизбежен!".Ну и конечно не забыть,что Шустер в ответе за все.даже если рухнет Луна на землю-будет виноват Шустер!
житомир
4794 дн. тому
Вот все ругают власть,а никто не мог себе даже представить,чтобы до президенства Виктора Януковича можно было приглашать без оглядки лидеров оппозиции на прямой эфир.А сейчас все разрешают и не бояться последствий.
Винни
4794 дн. тому
С такой подписью не проекты делать надо а занятся собой.Ужас просто.Еще хочет проект закрыть...Посмотрите скан запроса кто не видел по ссылке на Украинскую правду.
Паскаль
4794 дн. тому
Чего он эти добивается?Закрыть все программы которые никто не смотрит чтобы не дай Бог никто не сказал ничего против коммунистов? так получается?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду