Спонсором «Шустер live» все-таки став «Євролаб»

21 Січня 2011
20837
21 Січня 2011
20:51

Спонсором «Шустер live» все-таки став «Євролаб»

20837
Спонсором «Шустер live» все-таки став «Євролаб»

Генеральним спонсором ток-шоу «Шустер live» став медичний портал Eurolab.ua. Про це в ефірі програми 21 січня повідомив Савік Шустер.

 

Перед Новим роком ТК вже писала про те, домовленості між «Савік Шустер студією» та клінікою «Євролаб» (їй належить медичний портал) уже досягнуто. За даними джерел ТК, відповідно до угоди продакшн отримуватиме 800 тисяч гривень на місяць.

 

Нагадаємо, угода «Савік Шустер студії» з Національною телекомпанією України передбачає, що канал не сплачуватиме за виробництво шоу, але натомість «Савік Шустер студія» отримає всі спонсорські кошти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20837
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тендеція, "однако"!
4840 дн. тому
А тим часом керівник Євролабу пан Пальчевський стане завдяки 1-му Національному телезіркою і вестиме ток-шоу "Глибоке буріння". І чого це раптом з бізнесмена з підозрілим російським минулим раптом роблять телезірку і телемецената, га? Як казав у таких випадках Вінні-Пух: "Эта ж-ж-ж... неспроста"...
Fynbiev
4842 дн. тому
ЭТО Ж КОПЕЙКИ ДЛЯ КРЕМЛЯ!
сто тисяч
4842 дн. тому
100 тис у є - це мізер
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду