detector.media
02.02.2011 11:06
Кореспондента «1+1» Олексія Кутєпова взяв під охорону столичний УБОЗ

Журналіста програми «Особиста справа» Олексія Кутєпова охоронятиме спецпідрозділ «Сокіл».

 

Рішення про цілодобову охорону Кутєпова було прийняте 1 лютого. Про це ТК стало відомо від керівника програми «Особиста справа» Жана Новосельцева. «Олексія Кутєпова охоронятиме УБОЗ міста Києва, а саме - спецпідрозділ "Сокіл"», - сказав він. За словами пана Новосельцева, після того, як у прямому ефірі було заявлено, що Кутєпову погрожують, кількість дзвінків зменшилася.

 

Нагадаємо, що «1+1» звернувся до генерального прокурора України, СБУ та МВС з проханням забезпечити охорону журналіста Олексія Кутєпова  та вжити всіх необхідних заходів щодо поширювачів особистої інформації про журналіста згідно з нормами ККУ. 

 

Як писала ТК, Олексій Кутєпов працював над розслідуванням про легальні клініки, у яких будь-хто охочий за 200 гривень міг отримати укол наркотичної речовини, сильнішої за героїн.  Після зйомки сюжети клініки припинили продавати наркотик, а журналістові почали дзвонити з погрозами наркомани, яким лікарі дали телефон Кутєпова. Дзвінки з погрозами до Олексія Кутєпова почалися 29 січня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY