detector.media
31.01.2011 15:43
«1+1» звернувся до Могильова, Хорошковського і Пшонки з проханням захистити Олексія Кутєпова від наркоманів

«1+1» просить генерального прокурора України Пшонку, голову СБУ Хорошковського та міністра внутрішніх справ Могильова забезпечити охорону журналіста Олексія Кутєпова  та вжити всіх необхідних заходів щодо поширювачів особистої інформації про журналіста згідно з нормами ККУ. Про це йдеться у відкритому листі за підписом керівника департаменту журналістських розслідувань каналу, текст якого опинився в розпорядженні «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, Олексій Кутєпов працював над розслідуванням про легальні клініки, у яких будь-хто охочий за 200 гривень може отримати укол наркотичної речовини, сильнішої за героїн.  Після зйомки сюжети клініки припинили продавати наркотик, а журналістові почали дзвонити з погрозами наркомани, яким лікарі дали телефон Кутєпова.

 

За словами Жана Новосельцева, дзвінки з погрозами до Олексія Кутєпова розпочалися з вечора суботи, 29 січня. У понеділок, 31 січня, редакція «Особистої справи» подасть відповідні заяви з проханням про захист журналіста до МВС, СБУ і Генпрокуратури.

 

Наводимо оригінал відкритого листа:

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY