Нацрада скасувала попередження «Нашому радіо»

14 Серпня 2012
6711
14 Серпня 2012
16:40

Нацрада скасувала попередження «Нашому радіо»

6711
яке було винесене 2000 року
Нацрада скасувала попередження «Нашому радіо»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення скасувала попередження ПАТ «Наше радіо» за 2000 рік. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 14 серпня.

 

У 2000 році «Наше радіо» отримало попередження внаслідок позапланової перевірки через порушення норм закону «Про телебачення та радіомовлення». Вони стосувались недодержання обсягу програм власного виробництва, мови та реклами.

 

Тепер компанія подала у Нацраду заяву щодо скасування санкції. Регулятор провів позапланову перевірку «Нашого радіо» 12 липня 2012 та скасував попередження.

 

Нагадаємо, у березні Нацрада також проводила підсумки позапланової перевірки телекомпаній. Тоді за її результати було визнано, що «Наше радіо» виконує умови ліцензії. Фактичний обсяг дитячих програм становить 32 хвилини на добу, в ефірі транслюються о 8:14 і 21:00 програми власного виробництва з дитячими музичними творами (хронометраж - 2,5 хвилини і 29,5 хвилин).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6711
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду