ISTIL studios підписала угоди з ТРК «Україна» та «Інтером» щодо виробництва проектів на її базі

26 Січня 2011
18786
26 Січня 2011
18:28

ISTIL studios підписала угоди з ТРК «Україна» та «Інтером» щодо виробництва проектів на її базі

18786
ISTIL studios  підписала угоди з ТРК «Україна» та «Інтером» щодо виробництва проектів на її базі

Компанія ISTIL studios  підписала угоду з ТРК «Україна» про співпрацю. За її умовами, канал вироблятиме на базі продакшну свій контент. Про це ТК повідомила генеральний продюсер  компанії Ольга Герасим'юк.

 

Термін дії угоди - 1 рік. За словами пані Герасим'юк, у першу чергу це «Народна зірка» та інші «проекти, які вже стоять у сітці». «Впевнена, канал буде задоволений послугами ISTIL. Якість, яку ми забезпечуємо, дає можливість знімати високотехнологічно, тому цілком очевидно, що знімати у нас серіали - було би логічним рішенням, та й ми зараз для себе  розглядаємо таку можливість. «Україна» ставить перед собою амбітні цілі, і ми також зацікавлені у тому, щоб долучитись до реалізації цих планів, тому провадимо зараз із керівництвом каналу творчі розмови», - зазначила генпродюсер студії.

 

Окрім цього, ISTIL studios співпрацюватиме з каналом «Інтер», який зніматиме на базі продакшну проект «Розсміши коміка».

 

«Наш серіал «Здравствуй, мама» зараз виходить у праймі «Інтера», дає  хороші цифри, тому ми впевнено верстаємо свої плани розвивати серіальне виробництво. У нас відбулася дуже цікава розмова з директором кіностудії ім. О. Довженка. Ми плануємо спільно зреалізувати кілька значущих для культури країни проектів, що дуже надихає. Бо культура країни сьогодні потребує ентузіастів», - розказала пані Ольга. Також, за її словами, компанія розглядає запрошення взяти участь у тендері на виробництво серіалу для одного з українських каналів.

 

 На сьогодні ISTIL studios працює над розробкою  проекту  «інтригуючої докудрами». Поки що деталі цього проекту не розголошуються, відомо лише, що він складатиметься з близько 20 серій. За словами Ольги Герасим'юк, один з великих каналів вже виявив до нього цікавість.

 

Серед стратегічних планів компанії - будівництво  власного павільйону. «Ми впевнено збираємося співпрацювати й конкурувати з уже відомими виробниками. Маємо на то натхнення, професійні кадри, здорові амбіції й найкращу в країні базу, - сказала Ольга Герасим'юк, -  До речі, у відповідь на своє запрошення надсилати проекти, ідеї та сценарії я отримала багато пропозицій і зараз їх розглядаю. Так само ми формуємо в себе авторський склад, маємо команду сценаристів, цікаві журналісти планують співпрацювати з ISTIL».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18786
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
льоня
4809 дн. тому
вы сначала от баХАМатова избавьтесь
капєц № 2
4809 дн. тому
Капєц, Ольга Герасим"юк промотує виробництво цієї пошлятини для ефіру? ПолнЫй капЄц.
Назовем моську слоном
4809 дн. тому
Капец, у чуваков просто взяли павильон (так как в киеве вме реально расхватали) и технику в аренду, а они рассказывают про то, как "на их базе 2 канала снимает контент"! Оля, если баба глаша дала мне сапку посапать мой огород, то это еще не значит, что у меня теперь вырастет картошка имени тети глаши
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду