ISTIL оголошує конкурс ідей та проектів

1 Грудня 2010
15270
1 Грудня 2010
13:50

ISTIL оголошує конкурс ідей та проектів

15270
ISTIL оголошує конкурс ідей та проектів

Продакшн-компанія ISTIL Studios оголошує всеукраїнський конкурс ідей та проектів. Про це ТК повідомила піар-служба продакшну.

 

За словами генерального продюсера ISTIL Studios Ольги Герасим'юк, для створення сучасного теле- і кінопродукту ISTIL Studios запрошує до співпраці досвідчених фахівців і початківців - талановитих журналістів, режисерів, сценаристів, продюсерів. «Я вислухаю і почую кожного, хто готовий запропонувати нам нові й цікаві проекти та ідеї», - сказала вона.

 

Свої пропозиції можна надсилати Ользі Герасим'юк за адресою:


ISTIL Studios
Кіностудія ім. О. Довженка, павільйон № 1
03057, Україна, м. Київ
пр. Перемоги, 44


E-mail: info@istilstudios.tv
Тел. : (38) 044 200 24 00
Факс: (38) 044 200 24 07

 

Як повідомляла ТК, 25 листопада Ольга Герасим'юк прийняла пропозицію власника продакшну Мохаммада Захура стати генеральним продюсером ISTIL Studios.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15270
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
катя
4895 дн. тому
А чому про це немає жодного слова на офіційному сайті? Чому "ТК" не вказує, за яких обставин Герасимюк надала таку інформацію або якому виданню? Де можна знайомитись зі строками і умовами конкурсу? Формами подачі матеріалів? Вибачте, "ТК", сказали А кажіть і Б!!!!!!!
новое время-новые песни?
4895 дн. тому
"Я вислухаю і почую кожного"???? Оля, ты ли это?? А як жеж "Ци рукы", которые "ничого не кралы" ????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду