detector.media
26.01.2011 18:28
ISTIL studios підписала угоди з ТРК «Україна» та «Інтером» щодо виробництва проектів на її базі

Компанія ISTIL studios  підписала угоду з ТРК «Україна» про співпрацю. За її умовами, канал вироблятиме на базі продакшну свій контент. Про це ТК повідомила генеральний продюсер  компанії Ольга Герасим'юк.

 

Термін дії угоди - 1 рік. За словами пані Герасим'юк, у першу чергу це «Народна зірка» та інші «проекти, які вже стоять у сітці». «Впевнена, канал буде задоволений послугами ISTIL. Якість, яку ми забезпечуємо, дає можливість знімати високотехнологічно, тому цілком очевидно, що знімати у нас серіали - було би логічним рішенням, та й ми зараз для себе  розглядаємо таку можливість. «Україна» ставить перед собою амбітні цілі, і ми також зацікавлені у тому, щоб долучитись до реалізації цих планів, тому провадимо зараз із керівництвом каналу творчі розмови», - зазначила генпродюсер студії.

 

Окрім цього, ISTIL studios співпрацюватиме з каналом «Інтер», який зніматиме на базі продакшну проект «Розсміши коміка».

 

«Наш серіал «Здравствуй, мама» зараз виходить у праймі «Інтера», дає  хороші цифри, тому ми впевнено верстаємо свої плани розвивати серіальне виробництво. У нас відбулася дуже цікава розмова з директором кіностудії ім. О. Довженка. Ми плануємо спільно зреалізувати кілька значущих для культури країни проектів, що дуже надихає. Бо культура країни сьогодні потребує ентузіастів», - розказала пані Ольга. Також, за її словами, компанія розглядає запрошення взяти участь у тендері на виробництво серіалу для одного з українських каналів.

 

 На сьогодні ISTIL studios працює над розробкою  проекту  «інтригуючої докудрами». Поки що деталі цього проекту не розголошуються, відомо лише, що він складатиметься з близько 20 серій. За словами Ольги Герасим'юк, один з великих каналів вже виявив до нього цікавість.

 

Серед стратегічних планів компанії - будівництво  власного павільйону. «Ми впевнено збираємося співпрацювати й конкурувати з уже відомими виробниками. Маємо на то натхнення, професійні кадри, здорові амбіції й найкращу в країні базу, - сказала Ольга Герасим'юк, -  До речі, у відповідь на своє запрошення надсилати проекти, ідеї та сценарії я отримала багато пропозицій і зараз їх розглядаю. Так само ми формуємо в себе авторський склад, маємо команду сценаристів, цікаві журналісти планують співпрацювати з ISTIL».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY