StarLightMedia змінив баїнгову аудиторію СТБ (+ШОП-ЛИСТ)

25 Січня 2011
11552
25 Січня 2011
18:13

StarLightMedia змінив баїнгову аудиторію СТБ (+ШОП-ЛИСТ)

11552
StarLightMedia змінив баїнгову аудиторію СТБ (+ШОП-ЛИСТ)

Будинок продажів холдингу StarLightMedia поточного року змінює аудиторію, за якою продаватиметься телеканал СТБ. Тепер це будуть «люди 18-54 років» замість «14-49». Це випливає з шоп-листу, розісланого рекламним агенціям.

 

За новою аудиторією показники телеперегляду каналу вищі: 2010 року він вийшов за нею на друге місце.

 

Нагадаємо, 2011 року StarLightMedia та група «Інтер» продаватимуться разом.

 

З шоп-листа ще не зрозуміло, якою буде конфігураційна знижка, невідомі й інші важливі параметри умов розміщення.

 

Проте зазначено, що курс розрахунку – 7,9 грн за долар; непріоритетним типом розміщення можуть користуватися клієнти з бюджетом від 25 млн грн; рекламодавці, які звернуться до сейлз-хаусу після 28 лютого, отримають націнку 20%. Передбачено пакетну знижку за розподіл бюджету між усіма каналами (для стимулювання розміщення на невеликих каналах). Розмір знижки не зазначається.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11552
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду