detector.media
20.01.2011 15:19
«Україна» навесні запустить шоу за форматом Mаlе/Female про гендерні стереотипи

Телеканал «Україна» готує до запуску шоу власного виробництва за форматом Mаlе/Female голландської компанії Talpa Content B.V. Прем\'єра програми запланована на весну 2011 року, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Успішно втілений в Нідерландах і Португалії, проект показує вражаючу різницю і несподівану схожість чоловіків і жінок. За допомогою наукових тестів і спеціальних запитань шоу підтверджує або спростовує стереотипи про особливості чоловіків і жінок, пропонує новий погляд як на відмінності, так і на схожість різних статей», - ідеться в повідомленні.

 

За інформацією каналу, гостями програми будуть відомі артисти, співаки, спортсмени та їхні «другі половинки». Вони стануть учасниками експериментів: жінок можуть попросити припаркувати автомобіль заднім ходом або зробити паперовий літак, а чоловіків - попрацювати звичайним секретарем або ж знайти свою дитину серед декількох немовлят. У шоу будуть як студійні, так і натурні зйомки, зокрема і зняті прихованою камерою.

 

Остаточна назва програми ще не затверджена. Також канал зараз розглядає кандидатури ведучих. Продюсером проекту став Сергій Неретін.

 

«Оригінальний формат шоу зазнає деяких змін, враховуючи ментальність українських чоловіків і жінок. Ми постараємося створити динамічніше шоу, наситивши його різними експериментами, імпровізаціями та жартами ведучих... Голландська версія досить стримана у візуальному і емоційному плані, що може бути просто неприйняте нашими глядачами», - розповів Сергій Неретін. Водночас він запевнив, що наукова основа шоу не зникне: «Все, що відбувається, будуть коментувати провідні психологи і сексопатологи країни. Таким чином, ми сподіваємося привернути увагу різних категорій глядачів».

 

За інформацією ТК, Сергій Неретін поєднуватиме роботу на «Україні» і Національній телекомпанії України, де він є керівником відділу редакторів редакції соціально-публіцистичних проектів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY