Польське громадське телебачення запустить п’ять нішевих каналів

18 Січня 2011
14893
18 Січня 2011
12:27

Польське громадське телебачення запустить п’ять нішевих каналів

14893
Польське громадське телебачення запустить п’ять нішевих каналів

Польська громадська телекорпорація Telewizja Polska має намір запустити п'ять нових нішевих телеканалів, повідомляє media2.pl.

 

Зокрема, мають з'явитись документальний канал TVP Dokument, кіноканал, дитячий, жіночий та ретро-канал, що транслюватиме архівні матеріали. Деякі з них можуть вийти в ефір уже 2011 року. У родині каналів TVP уже є TVP Kultura, TVP Historia, TVP Sport, а з грудня 2010 року - серіальний канал TVP Seriale.

 

Телекорпорація також планує активніше освоювати ринок нових медіа, зокрема розвивати інтернет-напрямок. На порталі TVP з'явиться більше ексклюзивного відео. Планується також виробництво комп'ютерних ігор за мотивами популярних серіалів виробництва TVP.

 

Telewizja Polska - спершу державна, а з 90-х - громадська телекомпанія, організована у формі акціонерного товариства. Приблизно 1/3 фінансування телекомпанії забезпечується абонплатою, решта - за рахунок реклами і спонсорства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду