В останньому «Шустер live» обговорюватимуть Арбузова, Тимошенко і суспільне мовлення, у «Великій політиці» - останнє десятиліття

24 Грудня 2010
18284
24 Грудня 2010
18:48

В останньому «Шустер live» обговорюватимуть Арбузова, Тимошенко і суспільне мовлення, у «Великій політиці» - останнє десятиліття

18284
В останньому  «Шустер live» обговорюватимуть Арбузова, Тимошенко і суспільне мовлення, у «Великій політиці» - останнє десятиліття

24 грудня в ефірі ток-шоу «Шустер Live», останньому в цьому році і останньому на ТРК «Україна», обговорюватимуть, чого прагне президент і куди іде Україна. Також темами програми стануть: створення суспільного телебачення, кримінальні справи проти Юлії Тимошенко, призначення нового глави Національного банку та підсумки року, що минає. Про це повідомила прес-служба ТРК «Україна».

 

У першій частині програми - інтерв'ю президента України Віктора Януковича. До студії запрошено заступника глави Адміністрації президента Ганну Герман, екс-заступника глави Секретаріату президента Марину Ставнійчук, народного депутата України (Партія регіонів), представника президента у Верховній Раді Юрія Мірошниченка, лідера партії «Єдиний центр» Вадима Карасьова, народних депутатів Ірину Геращенко (НУ-НС), Андрія Шевченка (БЮТ), Олену Бондаренко (Партія регіонів), журналістів Віталія Портникова, Соню Кошкіну та інших.

 

Нагадаємо, програма «Шустер Live» виходить щоп'ятниці о 20:25.

 

У програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», тим часом, говоритимуть про десятиріччя після міленіума: які події визначили життя України і світу, чиї імена увійдуть в історію першого десятиліття 21-го століття. У студії обіцяють найвідоміших політиків і зірок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18284
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4877 дн. тому
Ганно Миколаївно, тільки ж не забудьте: "Савік Шустер приніс багато шкоди Україні. Я вважаю, що в його діях є ознаки корупції, тому що він підлаштував усе так, щоб на програму прийшла одна Тимошенко. Мені не подобається оця манера Шустера - зіштовхувати людей, створювати штучні конфлікти. Саме це дуже шкодить Україні» (http://www.telekritika.ua/news/2009-12-22/50048), а також "«Я би хотіла, щоб такі популярні шоу було довірено вести українським журналістам. В Україні дуже багато своїх цікавих журналістів, які вміють це робити», - зазначила вона. «Те, що в нас живе той імперський комплекс, що «все, что с Москвы - все хорошее, а все, что наше - плохое» - це погано», - наголосила Герман. «Ми маємо в Україні сто таких Савіків», - сказала заступник глави адміністрації президента" (http://www.telekritika.ua/news/2010-05-21/53115). Щось ви Валіду з Єгором це погано пояснили)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду