detector.media
24.12.2010 18:48
В останньому «Шустер live» обговорюватимуть Арбузова, Тимошенко і суспільне мовлення, у «Великій політиці» - останнє десятиліття

24 грудня в ефірі ток-шоу «Шустер Live», останньому в цьому році і останньому на ТРК «Україна», обговорюватимуть, чого прагне президент і куди іде Україна. Також темами програми стануть: створення суспільного телебачення, кримінальні справи проти Юлії Тимошенко, призначення нового глави Національного банку та підсумки року, що минає. Про це повідомила прес-служба ТРК «Україна».

 

У першій частині програми - інтерв'ю президента України Віктора Януковича. До студії запрошено заступника глави Адміністрації президента Ганну Герман, екс-заступника глави Секретаріату президента Марину Ставнійчук, народного депутата України (Партія регіонів), представника президента у Верховній Раді Юрія Мірошниченка, лідера партії «Єдиний центр» Вадима Карасьова, народних депутатів Ірину Геращенко (НУ-НС), Андрія Шевченка (БЮТ), Олену Бондаренко (Партія регіонів), журналістів Віталія Портникова, Соню Кошкіну та інших.

 

Нагадаємо, програма «Шустер Live» виходить щоп'ятниці о 20:25.

 

У програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», тим часом, говоритимуть про десятиріччя після міленіума: які події визначили життя України і світу, чиї імена увійдуть в історію першого десятиліття 21-го століття. У студії обіцяють найвідоміших політиків і зірок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY