Шустер і Бенкендорф підпишуть угоду 27 грудня. Шустер попрощався з «Україною»

25 Грудня 2010
19896
25 Грудня 2010
12:18

Шустер і Бенкендорф підпишуть угоду 27 грудня. Шустер попрощався з «Україною»

19896
Шустер і Бенкендорф підпишуть угоду 27 грудня. Шустер попрощався з «Україною»

27 грудня о 14.00 буде підписана угода про співпрацю між Національною телекомпанією України та «Савік Шустер студією» щодо виходу проекту «Шустер live» на каналі. Про це ТК повідомив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Угода буде підписана у «Савік Шустер студії» (вулиця Північно-Сирецька, 1-3). Після підписання угоди відбудеться брифінг за участю пана Бенкендорфа та Савіка Шустера.

 

Під час останнього ефіру «Шустер live» на ТРК «Україна» 24 грудня Савік Шустер повідомив, що шоу виходитиме на іншому каналі (на якому - не уточнив), як і раніше, з власної студії. Він також подякував ТРК «Україна» за 2,5-річну співпрацю. «Завдяки телеканалу "Україна" ми утвердилися як незалежне виробництво, і наша програма продовжить виходити на іншому каналі із цієї студії, ми незалежні. І вперше в Україні в контракті між виробником і каналом була стаття, де сказано про редакційне невтручання. І за 2,5 роки співпраці ніхто ніколи не втручався», - сказав він.

 

Нагадаємо, НТКУ домовилася із «Савік Шустер студією» про те, що із січня 2011 року «Шустер live» виходитиме на Першому національному. Перший ефір пройде 21 січня. ТРК «Україна» не продовжила контракт із «Савік Шустер студією» через те, що не було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці «у першу чергу в її фінансових аспектах».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19896
Читайте також
23.12.2010 17:00
Отар Довженко
, Наталія Данькова, Марина Баранівська
37 986
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Куку
4872 дн. тому
Фвфв, не обращайте внимания -- это бенины хвалящие роботы-коментаторы проснулись;)))
фвфв
4873 дн. тому
эка невидаль и чудо! нуднейшая заказная говорильня в одни ворота, порядком поднадоевшая и доставшая многих зрителей, съезжает со второго по рейтингам канала на канал с рейтингом и долей менее 1%. Интересно: эфир будет там длиться с переливанием из пустого в порожнее и вялыми зевающими мордами 5-6-8 -10 -12 часов? или сколько? и с чего вы взяли, что это- "самый рейтинговый" ведущий? Если уж брать по ведущим, то наибольший рейтинг у программ с ведущим Андреем Доманским, а по программам - Куликова и Киселева смотрят не хуже, чем мямлящего с прогрессирующим маразмом,старца. человека, иногда, просыпающегося, вдруг в эфире и срывающегося на психоз или не к месту что-то говорящего, так как это надо сказать, так как спонсорами за это заплачено...платные темы, гости и однобокость, кстати, это ж признаки "свободы слова", демократических ценностей...
стоматолог
4873 дн. тому
Такого никто не ожидал.Когда соглашение будет подписано,я поверю,что на свете бывают чудеса.Сколько лет живу-никогда не ожидал ,на Первый сможет стать настолько крутым,что приглашает виповских ведущих.
вот и все
4873 дн. тому
теперь остались считанные часы до того момента,когда самы рейтинговый ведущий будет работать на НТКУ.Те кто против-ваши проблемы.Первый должен будет оправдать свое название в ближайшее время.
ha
4873 дн. тому
куку! ты не понял! кидок теперь надо отрабатывать (за долги)...оплата - талоны на питание....
Куку
4873 дн. тому
Беня, тебе мало было кидка с ЧМ по футболу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду