ТРК «Україна»: З Шустером не вдалось домовитись у першу чергу через «фінансові аспекти»

23 Грудня 2010
16910
23 Грудня 2010
14:24

ТРК «Україна»: З Шустером не вдалось домовитись у першу чергу через «фінансові аспекти»

16910
ТРК «Україна»: З Шустером не вдалось домовитись у першу чергу через «фінансові аспекти»

ТРК «Україна» не продовжила контракт  із «Савік Шустер студією» через те, що не було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, «у першу чергу в її фінансових аспектах». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

«Комерційні умови придбання програми переглядались неодноразово при укладанні угод,  і ми завжди приходили до взаємовигідних умов для обох сторін, але цього разу нам не вдалось прийти до єдиної думки з цього приводу», - зазначила у коментарі ТК виконувач обов'язків генерального директора  телеканалу «Україна» Марина Миргородська.

 

Водночас, за її словами, канал цінує співпрацю з Савіком Шустером і  його продакшном: «Думаю, у майбутньому,  зможемо втілити нові цікаві проекти».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16910
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
8-)
4872 дн. тому
Тоже є такі думки: бабло даватиме АП, а в сумці із грошима і списоке рекомендованих і не дуже гостей і тем..
Ы
4872 дн. тому
Ура русифицируем и оболваним даже жителей села!!!!!!!!! Браво, Шувало!
34тп
4872 дн. тому
Скільки заздрісників у Першого національного!!! А телеканал РОБИТЬ СВОЮ РОБОТУ і досягає цілі. Зумів обігнати інших. Успіху!
Знайка
4872 дн. тому
Да поймите же - не Беня, а Банковая будет платить через Беню Савику, чтобы он был ручным. На ТРК Украина Савику никто кривого слова не говорил - Ахметов ему давал полную свободу действий. А на Першом сытый Савик будет более нежным с ВФЯ и его талантливой командой.
так тримати!
4872 дн. тому
Перший національний - молодці! Вперед!
Мани-мани-мани
4872 дн. тому
Своей ненасытностью Савик достал даже Рината...)))
WSG
4872 дн. тому
ржунимагу, у опущеного (в рейтингах і не тільки) першого каналу більше баблосів ніж у каналу найбагатішого чужеземця України...
Gleb
4872 дн. тому
"..чё,у Фокса денег не было?"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду