detector.media
21.12.2010 16:39
Tochka.net запустила платформу відео на замовлення

Портал tochka.net запустив VOD-платформу, у якій представленні ліцензійні фільми та серіали. Про це повідомляє піар-служба холдингу Digital Ventures, яка наголошує, що це перша в Україні платформа відео на замовлення.

 

Нова відеоплатформа доступна в розділі tv.tochka.net. На сьогодні для перегляду пропонуються близько 3000 найменувань.

 

Як уже повідомляла ТК, у листопаді Film.ua Distribution та Digital Ventures уклали угоду щодо продажу ексклюзивних прав для розміщення на порталі Tochka.net понад 400 годин аудіовізуальної продукції виробництва Film.ua Group, а також проектів, відзнятих у співвиробництві з іншими компаніями.

 

За інформацією піар-служби порталу, також у розділі з'являться політичні програми, ток-шоу, серіали власного виробництва та інші проекти ТРК «Україна», і відео власного виробництва, зняте продакшн-командою порталу tochka.net (програми про шоу-бізнес, відеоуроки, кулінарні програми, кіноогляди, пізнавальні програми).

 

Окрім цього, у розділі tv.tochka.net виходитимуть онлайн-трансляції футбольних матчів української прем'єр-ліги, англійської прем'єр-ліги, кубку Італії.

 

Генеральний директор Digital Ventures Лукаш Щепанські висловив упевненість у тому, що нова відеоплатформа зможе стати одним з найбільш затребуваних сервісів порталу: «На сьогодні в нас укладені угоди на придбання контенту з такими потужними правовласниками як Central Partnership, Amedia, Film.ua, "Ленфильм". Впевнений, що запуск цього проекту сприятиме досягненню наших стратегічних планів з розвитку порталу tochka.net».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY