Лукашенко обіцяє створити свій WikiLeaks

21 Грудня 2010
22804
21 Грудня 2010
11:40

Лукашенко обіцяє створити свій WikiLeaks

22804
Лукашенко обіцяє створити свій WikiLeaks

Президент Білорусі Олександр Лукашенко обіцяє опублікувати секретні документи про діяльність в країні «західних партнерів» та опозиції у спосіб, подібний до того, як це робить сайт WikiLeaks. Про це пише NEWSru.

 

За словами Лукашенка, він  розпорядився в «наймасовішій» газеті опублікувати протягом двох-трьох днів документи, котрі мають знаходитися в архіві під грифом «таємно», «щоб білоруський народ подивився і на наших західних партнерів і на цю так звану опозицію. Ми ще не всі показали, найближчим часом не тільки покажемо, а й розпишемо... Подивимося, як на це реагуватимуть ті, хто буде опублікований на цьому сайті WikiLeaks, білоруському, і ті захисники, які в них стоять за спиною», - заявив білоруський президент.

 

Окрім цього Лукашенко  спростував дані про затримання семи опозиційних кандидатів у президенти.

 

Як писала ТК, ввечері 19 грудня 2010 року під час розгону демонстрації протесту опозиції в Мінську постраждали кількадесят журналістів.

 

Напередодні у Мінську були відключені всі соціальні мережі, через які здійснювалася координація протестуючих проти фальсифікації результатів виборів президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду