detector.media
21.12.2010 11:40
Лукашенко обіцяє створити свій WikiLeaks

Президент Білорусі Олександр Лукашенко обіцяє опублікувати секретні документи про діяльність в країні «західних партнерів» та опозиції у спосіб, подібний до того, як це робить сайт WikiLeaks. Про це пише NEWSru.

 

За словами Лукашенка, він  розпорядився в «наймасовішій» газеті опублікувати протягом двох-трьох днів документи, котрі мають знаходитися в архіві під грифом «таємно», «щоб білоруський народ подивився і на наших західних партнерів і на цю так звану опозицію. Ми ще не всі показали, найближчим часом не тільки покажемо, а й розпишемо... Подивимося, як на це реагуватимуть ті, хто буде опублікований на цьому сайті WikiLeaks, білоруському, і ті захисники, які в них стоять за спиною», - заявив білоруський президент.

 

Окрім цього Лукашенко  спростував дані про затримання семи опозиційних кандидатів у президенти.

 

Як писала ТК, ввечері 19 грудня 2010 року під час розгону демонстрації протесту опозиції в Мінську постраждали кількадесят журналістів.

 

Напередодні у Мінську були відключені всі соціальні мережі, через які здійснювалася координація протестуючих проти фальсифікації результатів виборів президента.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY