Wikileaks тепер можна читати на сайті «Репортерів без кордонів»

21 Грудня 2010
20738
21 Грудня 2010
19:00

Wikileaks тепер можна читати на сайті «Репортерів без кордонів»

20738
Wikileaks тепер можна читати на сайті «Репортерів без кордонів»

21 грудня правозахисна організація «Репортери без кордонів» розмістила на своєму сервері дзеркало сайту Wikileaks - на знак підтримки цього проекту. Про це йдеться у новинах «Репортерів».

 

Нові документи сайту Джуліана Ассанжа можна читати за адресою: http://wikileaks.rsf.org/.

 

«Ми висловлюємо нашу символічну підтримку Wikileaks у їхньому праві на вільну публікацію інформації. Наша організація відстоює право на вільну циркуляцію інформації в Інтернеті та право на захист джерел інформації, без якого журналістика не може існувати», - йдеться у заяві «Репортерів без кордонів».

 

Дзеркала Wikileaks напередодні розмістили кілька ЗМІ, зокрема, провідна французька газета Liberacion та датська Politiken.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20738
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4880 дн. тому
Решили попиарится? Зачем вы нужны, если и так Wikileaks доступен, и будет доступен без вашего сопливого нытья продажных журналюг!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду