У США ринок онлайн-реклами вперше обігнав рекламу в пресі

20 Грудня 2010
14897
20 Грудня 2010
14:33

У США ринок онлайн-реклами вперше обігнав рекламу в пресі

14897
У США ринок онлайн-реклами вперше обігнав рекламу в пресі

Ринок онлайн-реклами США за підсумками 2010 року склав 25,8 млрд. доларів, вперше обійшовши рекламний ринок друкованих ЗМІ, який, за оцінками експертів компанії eMarketer, становить 22,8 млрд. доларів. Про це пише «Лента.ру» з посиланням на The Wall Street Journal.

 

Виручка американських газет від реклами впала на 8,2%, на 2011 рік прогнозують скорочення на 6%. Зазначимо, що у третьому кварталі 2010 року виручка газет від реклами становила 6,1 млрд. доларів, що на 5% менше порівняно з аналогічним показником 2009 року (6,4 млрд. доларів).

 

На початку грудня Газетна асоціація Америки (NAA), в цілому ринок перебуває в процесі стабілізації, темпи зниження рекламної виручки почали уповільнюватися. За даними порталу The Venture Beat, загалом за підсумками цього року рекламний ринок США виросте на 3% і становитиме 168,5 млрд. доларів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду