Дослідження: найбільш впливова реклама - телевізійна, найменш - банерна

20 Жовтня 2010
9867
20 Жовтня 2010
09:04

Дослідження: найбільш впливова реклама - телевізійна, найменш - банерна

9867
Дослідження: найбільш впливова реклама - телевізійна, найменш - банерна

Телевізійна реклама має найбільший вплив на рішення про купівлю товару серед американських споживачів. Такі дані у ході опитування отримало американське видання AdWeek спільно з дослідницькою компанією Harris Interactive, повідомляє Adweek.com.

 

Дослідження виявило, що 40% респондентів вважають, що реклама зазвичай не грає ролі у формуванні купівельних звичок.

 

Водночас 25% погодилися, що ТБ-реклама має найсуттєвіший вплив на кінцеве рішення про купівлю. Серед осіб 18-34 років показник найбільший - 34%, серед людей 35-44 років він становить 25%, серед 45-54 - 29%, а серед тих, кому за 55, - 15%.

 

 

 

Що ж до інтернет-реклами, то 18% панелістів заявили, що пошукові посилання впливають на те, які товари чи послуги вони купують. Тоді як банерна реклама дістала лише 2%.

 

Учасники дослідження, яким за 55, дали пошуковій рекламі найвищий рейтинг - 20%. У вибірці 45-54 показник становить 19%, у 35-44 - 18%, у 18-34 - 16%.

 

Газетна реклама зібрала 15% голосів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9867
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zoom
4958 дн. тому
А где наружка, радио, мобильная реклама и много-много других видов коммуникации? Или в США этого всего нет?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду