CNN готує спецпроект про Україну

4 Грудня 2010
21446
4 Грудня 2010
18:07

CNN готує спецпроект про Україну

21446
CNN готує спецпроект про Україну
До України прибуває знімальна група європейського бюро телеканалу CNN, аби розпочати підготовку серії сюжетів про Україну. Про це ТК повідомила український продюсер проекту Вікторія Бутенко.
 
 
 
 
 
Матеріали журналістів увійдуть до проекту «i-List» CNN, в рамках якого телеканал щомісяця протягом кількох випусків знайомить глядачів з особливостями тієї чи іншої країни. Трансляції спецпроекту про Україну плануються у січні 2011 року для всесвітньої аудиторії.
 
Як розповіла Вікторія Бутенко, журналісти готуватимуть 7 чи 8 сюжетів про людей, процеси і тренди, які змінюють країну. Зокрема, одним із аспектів розповіді стануть історії успіху бізнесменів та піонерів тієї чи іншої справи. «Загалом, сюжети будуть орієнтовані на можливості, досягнення і перспективи країни та людей, які її змінюють», - уточнила вона.
 
Зйомки за участі двох журналістів розпочнуться за тиждень і триватимуть 10 днів. Спілкуючись з майбутніми учасниками проекту, Вікторія Бутенко відзначає здебільшого позитивний інтерес щодо можливості участі у проекті CNN.   
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду