Optimum Media залишив у себе бюджет Henkel за результатами тендеру

6 Грудня 2010
10211
6 Грудня 2010
09:08

Optimum Media залишив у себе бюджет Henkel за результатами тендеру

10211
Optimum Media залишив у себе бюджет Henkel за результатами тендеру

Henkel Group, один з найбільших рекламодавців телебачення та преси в Україні, продовжить співпрацювати з медійним агентством «Optimum Media Україна». Про це «Детектор медіа» повідомив директор Optimum Media Віталій Матвєєв.

 

За його словами, термін наступного періоду співпраці невизначений. «Попередній тендер проводився 2004 року», - зазначив він. Агентство плануватиме та розміщуватиме рекламні кампанії Henkel в усіх медіа.

 

За інформацією «Детектор медіа», у тендері також брали участь MEC (Mediaedge:cia) від GroupM та AMM/Viseum від Aegis.  

 

Відповідно до даних GfK Ukraine, за кількістю закуплених протягом січня - листопада рейтингів Schwarzkopf&Henkel входить до трійки найбільших рекламодавців телебачення. За оцінкою моніторингової компанії «Комунікаційний альянс», за результатами 9 місяців поточного року компанія входить до десятки найбільших рекламодавців преси (за бюджетом у прайсових цінах). Учасники ринку оцінюють цьогорічний загальний бюджет компанії у 70 млн грн, бюджет 2011 року -  у 80-90 млн грн.

 

Як повідомляла ТК, минулого року Optimum Media виграло тендер на медіаобслуговування Mars-Wrigley.

 

Optimum Media на українському ринку з 2001 року. За оцінкою ВРК входить до п'ятірки найбільших агентств. Ключові клієнти: Henkel Group, Mars-Wrigley, McDonald's, Visa, Nemiroff  тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду