РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG розробило Delikatний річ-медіабанер для Nemiroff

15 Березня 2010
5496
15 Березня 2010
13:46

РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG розробило Delikatний річ-медіабанер для Nemiroff

5496
РЕКЛАМА. Інтернет-агентство ITCG розробило Delikatний річ-медіабанер для Nemiroff

Інтернет-агентство ITCG розробило нестандартний інтернет-банер для бренду Nemiroff Delikat - нової м'якої горілки в лінійці Nemiroff - і розмістило його в рамках рекламної інтернет-кампанії «Новий рівень м'якості».

 

У жовтні 2009 року компанія Nemiroff випустила новий продукт у середньому ціновому сегменті - м'яку горілку Nemiroff Delikat. Запуск нової горілки було підтримано рекламною кампанією «Новий рівень м'якості» в інтернеті.

 

Планування й розміщення кампанії забезпечило агентство ITCG. Nemiroff також звернулася до команди агентства щодо розробки річ-медіабанера. Перед агентством стояли такі завдання: зробити акцент на м'якості нового продукту Nemiroff Delikat, залучити цільову аудиторію до взаємодії з брендом, витримати стилістику рекламних матеріалів кампанії.

 

Креативне рішення, запропоноване ITCG, - несподіване, але дуже делікатне розчинення новин сайту під м'якістю нової Nemiroff Delikat. Нестандартний банер було розміщено на найпопулярнішому новинному сайті України - korrespondent.net, а також на кількох новинних і спортивних сайтах.

 

Креатив ITCG було доповнено ідеєю стандартного банера, раніше розробленого агентством ISD Group: проявлення з води основних характеристик нового продукту й самої горілки Nemiroff Delikat.

 

ITCG вдало трансформувало цю ідею в нестандартний проект, підвищивши залучення аудиторії й медійні показники кампанії (кліки, переходи на сайт, CTR). Більше 20% аудиторії, що побачила банер, взаємодіяли з інтерактивною водною поверхнею, більше 2% клікнули по банеру й перейшли на сайт продукту delikat.nemiroff.ua.

 

Сюжет банера:

Центральний новинний блок сайту плавно розчиняється під м'якістю нового Nemiroff Delikat. Розмиття пришвидшується, коли користувач водить мишею по банеру.

Новини повністю трансформуються у водну поверхню, з води поступово «випливають» ключові атрибути продукту - НОВИЙ, М'ЯКИЙ, DELIKATний СМАК, а потім і сам продукт - горілка Nemiroff Delikat.

 

Подивитися банер можна за посиланням: nemiroffdelikat.itcg.ua

 

 

Довідка

 

 

 

Інтернет-агентство ITCG:

Входить у топ-5 інтернет-агентств України 2009 р. (Всеукраїнська рекламна коаліція).

Реалізує комплексні проекти в інтернеті: медіа, креатив, виробництво сайтів, соціальний медіамаркетинг.

Створено 2000 року, штат - 27 працівників: художники, планери, програмісти, копірайтери, SEO й SMM-спеціалісти.

Засновники: Євген Єзерський та Андрій Скорик

 

Детальніше - www.itcg.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5496
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду