«Студія Пілот» знімає розважальне шоу за японським форматом

1 Грудня 2010
18454
1 Грудня 2010
14:34

«Студія Пілот» знімає розважальне шоу за японським форматом

18454
«Студія Пілот» знімає розважальне шоу за японським форматом

Продакшн «Студія Пілот» придбала у міжнародної дистриб'юторської компанії Sparks Network (штаб-квартира у Стокгольмі, Швеція) формат японського розважального шоу. Цю інформацію Media Business Reports директор продакшна Олександр Брикайло підтвердив ТК особисто.

 

Наразі подробиці шоу - назва формату, телеканал-замовник - поки що не розголошуються, однак відомо, що зйомки проекту вже стартували.

 

За припущенням Media Business Reports, «Студія Пілот» могла придбати один з форматів японської продакшн-студії Collaboration Inc., яка входить до складу Sparks Network.  Наразі в дистриб'юторському пакеті Sparks Network присутні лише два формати японської студії - розважальне шоу  My wife's weight («Вага моєї дружини») та дейтинг-шоу  Love Bus («Автобус кохання»).

 

За задумом, у шоу My wife's weight змагаються дів подружні пари. Чоловіки купують в магазині товари без будь-яких маркувань щодо їх ваги, сумарна маса яких, на думку чоловіків, максимально наближена до ваги їхніх дружин. Якщо результат зважування дружини і товарів приблизно однаковий, то пара забирає собі все, що поклала на терези. Якщо вага точно співпадає - пара отримує великий грошовий приз. «Занадто скупі» чоловіки ризикують піти з шоу ні з чим.

 

У дейтинг-шоу Love Bus беруть участь 4 хлопці і 3 дівчини, які подорожують в одному автобусі, закохуються один в одного, а також займаються благодійністю, допомагаючи людям населених пунктів, в яких зупиняється автобус. Щойно формується пара, їх замінюють нові учасники, таким чином, шоу може тривати скільки завгодно. В 2009 році цей проект мав успіх у Японії, а офіційний сайт програми за рік зібрав більше 1 млрд. відвідувачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18454
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду