«Студія Пілот» готує Silence Library і Hole in the wall для ICTV та форматне шоу для «1+1»

19 Липня 2010
14210
19 Липня 2010
18:08

«Студія Пілот» готує Silence Library і Hole in the wall для ICTV та форматне шоу для «1+1»

14210
«Студія Пілот» готує Silence Library і Hole in the wall для ICTV та форматне шоу для «1+1»

До осіннього сезону «Студія Пілот» готує нові проекти для «1+1» та ICTV. Про це сказав ТК директор «Студії Пілот» Олександр Брикайло, відповідаючи на запитання про шоу для нового сезону.

 

«Сейчас в производстве у "Студии Пилот" 7 проектов. Все они появятся в эфире в новом телевизионном сезоне. Некоторые из этих программ - новые эпизоды наших уже известных шоу, некоторые премьеры. Мы продолжаем производство документального журнала "Паралельний світ" для СТБ; программы в жанре смешного домашнего видео "Люди, коні, кролики та домашні ролики" для ICTV; шоу о селебритис "Анатомія слави" для 1+1» - сказав він.

 

При цьому пан Брикайло назвав і кілька нових проектів.

 

«Из нового: для ICTV - два очень веселых проекта японського происхождения с неподражаемым юмором "Тиша в бібліотеці" по формату "Silence library" от 2waytraffic и "Море по коліно" по формату "Hole in the wall" от Fremantlemedia. Для "1+1" мы приступили к производству еще одного форматного шоу в документальном жанре. Эфир осенью. Подробнее рассказать о нем я пока не могу» - додав пан Брикайло.

 

Як ідеться на сайті «Студії Пілот», за форматом «Тиші в бібліотеці» учасники шоу - команда хлопців - мають виконувати несподівані і провокаційні завдання в бібліотеці мовчки. «Тиша в бібліотеці - винахід японців, які володіють екстремальним почуттям гумору».

 

Як писала «Детектор медіа», «Студія Пілот» придбала формат Hole in the Wall («Дірка в стіні») Fremantle Media Ltd ще у 2007 році. Оригінальне шоу було створене в Японії, і зараз у багатьох країнах світу виробляються його локальні версії (у Росії - Первый канал), а у 2010 році ICTV замовив «Студії Пілот» виробництво цього формату.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14210
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду