Шоу Hole in the Wall для ICTV вироблятиме «Студія Пілот»

19 Травня 2010
20211
19 Травня 2010
12:42

Шоу Hole in the Wall для ICTV вироблятиме «Студія Пілот»

20211
Шоу Hole in the Wall для ICTV вироблятиме «Студія Пілот»

ICTV замовив «Студії Пілот» виробництво формату Hole in the Wall («Дірка в стінці»). Про це повідомляє видання Media Business Reports.

 

Як вже повідомляла ТК, канал планував запуск цього формату Fremantle Media Ltd. у 2010 році. Нагадаємо, «Студія Пілот» придбала цей формат ще в 2007 році.

 

Оригінальне шоу було створене в Японії, зараз у багатьох країнах світу транслюються його локальні версії (у Росії на «Первом канале» вже вийшло два сезони під назвою «Стінка на стінку»).

 

За неофіційною інформацією,  ICTV планував придбати цей формат самостійно, і навіть почав пошук іншого підрядника для виробництва власної версії. Але, врешті-решт,  канал таки замовив виробництво проекту «Студії Пілот». Як повідомила  Media Business Reports заступник гендиректора ICTV Олена Сахацька, зйомки програми починаються у серпні, а зараз триває відбір зірок та кастинг ведучого.

 

Згідно з форматом, учасники шоу  мають за певний час відтворити позу, яка відповідає отвору в стіні, що насувається на гравця. У разі невдачі - гравець падає в басейн.

 

На відміну від російської адаптації формату, в українській версії акцент робитиметься не на спортивних змаганнях, а на комічних спробах зірок протиснутись в отвір у стіні.

 

За словами пані Сахацької, вихід програми планується у вихідний, а старт - осіннього сезону

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20211
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хаачу в Мааскву
5096 дн. тому
Цікаво на кого ця українська версія буде розрахована ... Люмпени вже подивились її московську версію. Дивитись ще раз те ж саме за участю місцевих зірок? ну не знаю ... Хоча, поки вийде програма, то може вже й забудуть, що вже дивились. :)
Саша
5096 дн. тому
Та ну...весь світ чекає цієї передачі з того моменту як вигадали телебачення.
Otar Dovzhenko
5096 дн. тому
Невже справді ця програма таки з'явиться на українському телебаченні? Я чекаю з 2007 року і вже втратив надію :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду