detector.media
27.11.2010 18:31
Житомирському журналісту Віктору Котенку погрожують відрізати голову

Після публікації на сайті http://svoboda.zhitomir.ua/ декількох резонансних розслідувань про незаконну імміграцію мусульман, про створення ісламського культурного центру в Житомирі, Віктор Котенко почав отримувати погрози на свою адресу. Він повідомив, що наразі отримує по інтернету відеопослання з погрозами з Чечні, а також перебуває під щільним кільцем зовнішнього спостереження. У коментарі ТК Віктор повідомив, що журналістське розслідування проводить ще з літа 2010 року. «Після кількох публікацій на сайті "Свобода" мені почали погрожувати, що відірвуть голову. Правда, після оприлюднення мого відеозвернення, нарешті почала реагувати міліція», - сказав він. 

 

Пряма погроза про те, що йому відріжуть голову, надійшла 8 листопада цього року. Про це журналіст повідомив у міліцію, а також у відеозверненні на Youtube. У журналістському розслідуванні Віктор Котенко розповідав, що створення в Житомирі  культурного центру пов'язане з махінаціями, вибиванням грошей і що до цього причетні співробітники СБУ і міліції. 

 

Раніше Віктор Котенко розмістив статтю про президента Чечні Рамзана Кадирова «Аллах шельму метит», в якій розвіяв образ Кадирова і розкритикував його заяви щодо ваххабітів в Україні.

 

«Детектор медіа»

 

http://www.youtube.com/watch?v=TPyKfM7j5hU&feature=player_embedded.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY