Олексій Семенов залишає НТКУ

10 Листопада 2011
15769
10 Листопада 2011
14:23

Олексій Семенов залишає НТКУ

15769
Олексій Семенов залишає НТКУ

Головний продюсер Першого національного Олексій Семенов не продовжив контракт з Національною телекомпанією України. Про це «Детектор медіа» розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

За його словами, пан Семенов працював не в штаті телекомпанії, а за договором. Однак з листопада він вирішив угоду з каналом не продовжувати у зв'язку з переходом на іншу роботу. Хто його замінить на посаді головного продюсера каналу, наразі не відомо.

 

«Мені щиро шкода втратити такого співробітника, який запустив багато нових телепрограм на каналі і збільшив його показники», - сказав пан Бенкендорф.

 

Де тепер працюватиме Олексій Семенов, поки що невідомо. Сайт «Дуся» припускає, що він переходить на телеканал «Інтер», однак джерела «Детектор медіа» цю інформацію не підтверджують. Пан Семенов на дзвінки «Детектор медіа» не відповідає.

 

Нагадаємо, Олексій Семенов розпочав роботу на Першому у березні 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15769
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гони да не загоняйся
4548 дн. тому
а шо, правда всю страну? :-)) а на Новом уже придумали тогда и без Семенова, что ли, как одну единственную машину распилить на всех, да? а тут такой облом, из-под носа такие же ушлые увели? кстати, а вот лично вам от машины какая часть на Новом предполагалась: крышка багажника или кусок покрышки? или, быть может, что еще круче - защитная пленка от экрана медиацентра из салона авто?
Новый канал
4549 дн. тому
Естественно, Бене жаль терять афериста, который за треть цены подогнал ему Порше, обманув всю стану и Новый канал. Семенов, уезжай на Камчатку обратно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду