detector.media
24.11.2010 23:08
Ольга Герасим’юк може стати генпродюсером ISTIL Studios
Ольга Герасим’юк може стати генпродюсером ISTIL Studios

Продакшн ISTIL Studios запропонував Ользі Герасим'юк посаду генерального продюсера. Цю інформацію ТК отримала з власних джерел.

 

Сама пані Герасим'юк підтвердила ТК, що такі переговори - у фінальній стадії.

 

На запитання ТК, чи залишатиметься вона депутатом в разі призначення, Ольга Герасим'юк відповіла: «Депутатом лишуся, бо, коли ухвалю рішення, то в дозволеній законом площині для творчої діяльності».

 

Нагадаємо, у квітні 2010 року Ольга Герасим'юк припинила 14-річну співпрацю (у тому числі на посаді генерального продюсера) з телеканалом «1+1», у вересні стала ведучою авторського проекту на «Нашому радіо».

 

У листопаді посаду генерального директора ISTIL Studios залишив Дмитро Котеленець. Поки що студією став управляти глава проектів медіа й телекомунікацій ISTIL Management (також управляє виданням Kyiv Post) Джим Філліпофф.

 

Довідка:

Ольга Герасим'юк - українська журналістка, телевізійний менеджер, народний депутат України (з 2006 року).

 

Народилася 1958 року в Пирятині Полтавської області. 1981 року закінчила з червоним дипломом факультет журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка.

 

17 років працювала в друкованій пресі: «Комсомольское знамя»- «Коза»- «Независимость», журнал «Людина і світ», а також в інформаційному агентстві УНІАН.

 

У липні 1995 року розпочала кар'єру на телебаченні- в програмі «Післямова».

 

З 1996 року - автор-ведуча телеканалу «1+1», де здійснені проекти «Проти ночі», «Особливий погляд», «Версії Ольги Герасим'юк», численні спецпроекти і ток-шоу «Без табу», «Хочу і буду» та «Іду на ви».

 

З 2005 року - генеральний продюсер «1+1».

 

Народний депутат України 5-го скликання («Наша Україна»), 6-го скликання (НУ-НС), заступник голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY