Найпрестижнішу російську телепремію ТЕФI у 2011 році не вручатимуть - не знайшлося грошей

18 Листопада 2010
13781
18 Листопада 2010
11:37

Найпрестижнішу російську телепремію ТЕФI у 2011 році не вручатимуть - не знайшлося грошей

13781
Найпрестижнішу російську телепремію ТЕФI у 2011 році не вручатимуть - не знайшлося грошей

Російський національний телевізійний конкурс ТЕФI не буде проводитися в 2011 році з економічних міркувань, повідомив агентству РИА Новости президент фонду «Академія російського телебачення» М. Швидкой. Наступний конкурс відбудеться лише 2012 року і відтоді буде проводитися навесні, а не восени, як це було досі.

 

А от премія «ТЕФI-регіон» в 2011 році буде вручена, причому двічі. Навесні роздаватимуть премії за 2010 рік, а восени  -  за 2011-й. Церемонія нагородження буде проходити в одному місті, а не в трьох, як раніше, і це також роблять з метою економії.

 

Премія ТЕФІ була заснована в 1994 році і протягом 16 років вручалася щорічно. Лауреатів нагороджують у 46 номінаціях, які діляться на категорії «Програми» та «Обличчя».  

 

17 листопада премію «За особистий внесок у розвиток російського телебачення» нарешті вручили журналістці Манані Асламазян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду