«Укравтодор» хоче заборонити рекламу вздовж доріг

12 Листопада 2010
14725
12 Листопада 2010
13:40

«Укравтодор» хоче заборонити рекламу вздовж доріг

14725
«Укравтодор» хоче заборонити рекламу вздовж доріг

Державною службою автомобільних доріг України «Укравтодор» розроблено законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони розміщення рекламоносіїв у межах смуги відведення автомобільних доріг загального користування». Про це повідомляється на сайті Міністерства транспорту та зв'язку України.

 

Українські шляховики вважають, що реклама біля дороги погіршує видимість дорожніх знаків, негативно впливає на сприйняття водіями дорожньої обстановки, відволікає від керування транспортними засобами та створює передумови до виникнення дорожньо-транспортних пригод.

 

Законопроект розроблений з метою адаптації законодавства України до законодавства ЄС, згідно з вимогами якого забороняється розміщення рекламних щитів з обох сторін автомобільних доріг міжнародного значення.

 

В «Укравтодорі» заявляють, що прийняття законопроекту є обов'язковим для України, оскільки сприятиме забезпеченню комфортних умов дорожнього руху.

 

Законопроект виноситься на громадське обговорення.

 

Тетяна Войтенко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду