«Воля» почне переводити на «цифру» Черкаси, Запоріжжя, Суми, Рівне і Донецьк

11 Листопада 2010
16353
11 Листопада 2010
10:48

«Воля» почне переводити на «цифру» Черкаси, Запоріжжя, Суми, Рівне і Донецьк

16353
«Воля» почне переводити на «цифру» Черкаси, Запоріжжя, Суми, Рівне і Донецьк

Компанія «Воля» має намір до кінця першого кварталу 2011 року запровадити послугу цифрового телебачення (DVB-C) в Черкасах, Запоріжжі, Сумах, Рівному і Донецьку. Про це на зустрічі з журналістами 10 листопада повідомила керівник відділу PR «Волі» Аліна Сігда.

 

За її словами найближчим до старту «цифри» є місто Черкаси, де вже повністю готова мережа. Там послугу цифрового телебачення можуть розпочати надавати ще у 2010 році. Що ж до Донецька, про намір «оцифрувати» який компанія заявляла ще в березні 2010 року, то строки запуску трохи зсунулися у зв'язку зі станом готовності мережі, однак абоненти в цьому місті почнуть отримувати нову послугу не пізніше першого кварталу 2011 року.

 

Нагадаємо, що зараз «Воля» надає послугу цифрового телебачення в семи містах: Києві, Харкові, Львові, Полтаві, Вінниці, Севастополі та Сімферополі. При цьому в Києві компанія вже повністю вимкнула аналогове телебачення. У Львові поетапно вимикати аналоговий сигнал «Воля» почала 1 березня 2010 року.

 

Загалом компанія «Воля» представлена в 19-ти містах: Алчевську, Вінниці, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Кіровограді, Краматорську, Кривому Розі, Львові, Полтаві, Рівному, Севастополі, Сімферополі, Сумах, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду