«Воля» планує перевести донецьких абонентів на «цифру» у 2011 році

17 Березня 2010
15336
17 Березня 2010
16:38

«Воля» планує перевести донецьких абонентів на «цифру» у 2011 році

15336
«Воля» планує перевести донецьких абонентів на «цифру» у 2011 році

Компанія «Воля» має намір у 2011 році ввести в експлуатацію послугу цифрового телебачення в Донецьку. Про це повідомляє ProIT з посиланням на «Прайм-Тасс».

 

Наразі в Донецьку компанія проводить модернізацію наявної телекомунікаційної мережі. Принцип добору каналів у цифрові пакети в Донецьку, а також їхня вартість будуть приблизно такими ж, як у Києві (нині для київських абонентів «Волі» доступні 9 цифрових пакетів, абонентська плата яких варіюється від 10 до 77 гривень за місяць).

 

Як уточнили ТК у компанії «Воля», крім Києва цифрові пакети вже запущені у Львові, Полтаві, Вінниці, Севастополі, Симферополі, Харкові.

 

У Донецьку компанія «Воля» представлена ТОВ «ІВК - Донбас».

 

Як повідомляла ТК, 1 березня 2010 року «Воля» почала переводити на «цифру» своїх абонентів у Львові, вимкнувши аналоговий сигнал на одному із сегментів телекомунікаційної мережі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду