detector.media
11.11.2010 10:48
«Воля» почне переводити на «цифру» Черкаси, Запоріжжя, Суми, Рівне і Донецьк

Компанія «Воля» має намір до кінця першого кварталу 2011 року запровадити послугу цифрового телебачення (DVB-C) в Черкасах, Запоріжжі, Сумах, Рівному і Донецьку. Про це на зустрічі з журналістами 10 листопада повідомила керівник відділу PR «Волі» Аліна Сігда.

 

За її словами найближчим до старту «цифри» є місто Черкаси, де вже повністю готова мережа. Там послугу цифрового телебачення можуть розпочати надавати ще у 2010 році. Що ж до Донецька, про намір «оцифрувати» який компанія заявляла ще в березні 2010 року, то строки запуску трохи зсунулися у зв'язку зі станом готовності мережі, однак абоненти в цьому місті почнуть отримувати нову послугу не пізніше першого кварталу 2011 року.

 

Нагадаємо, що зараз «Воля» надає послугу цифрового телебачення в семи містах: Києві, Харкові, Львові, Полтаві, Вінниці, Севастополі та Сімферополі. При цьому в Києві компанія вже повністю вимкнула аналогове телебачення. У Львові поетапно вимикати аналоговий сигнал «Воля» почала 1 березня 2010 року.

 

Загалом компанія «Воля» представлена в 19-ти містах: Алчевську, Вінниці, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Кіровограді, Краматорську, Кривому Розі, Львові, Полтаві, Рівному, Севастополі, Сімферополі, Сумах, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY